KotiRuokaMiten kokki munakoiso illalliseksi: suoraviivainen resepti vailla lihaa ja munia

Miten kokki munakoiso illalliseksi: suoraviivainen resepti vailla lihaa ja munia

Vihannekset illalliseksi ovat ihanteellinen tapa mennä nukkumaan täyteläisenä eivätkä vahingoita vartaloasi..

Koska markkinoilla on nyt paljon kauden vihanneksia, miksi ei kypsennä munakoisoja..

Lehtemme asiantuntija Julia Arkhipova, neljännen luokan kokki ja leipuri, kertoi, kuinka munakoisot keitetään ilman munia ja lihaa.

Tarvitset:

munakoiso 2 kpl;
kikherneet 100 gr;
kasviöljy 4 rkl.l;
korianteri 1 nippu;
persilja 4 oksaa;
valkosipuli 2 kynttä;
sitruunamehu 2 rkl.l;
etikkaa (valkoviini) 1 rkl.l;
suolaa ja mausteita maun mukaan.

Kuinka kokata

1.Tämän ruuan valmistamiseksi on parempi liottaa kikherneitä aamulla tai vähintään 4-6 tuntia.

2.Kun se on valmis, keitä suolalla maustetussa vedessä 1-1,5 tuntia, mutta älä kypsennä liikaa.

3.Munakoisot on leikattava karkeasti kuutioiksi, paistettava kasviöljyssä kullanruskeiksi, lisättävä suola ja haudutettava kypsiksi.

4.Tällä hetkellä sinun on hienonnettava yrtit ja valkosipuli, lisättävä mausteet (paprikaa ja kuminaa suositellaan tähän astiaan).

Lisää sitten oliiviöljy, etikka ja sitruunamehu kastikkeeksi.

5.Sekoita munakoisot, kikherneet ja kastike, anna seistä jääkaapissa 2 tuntia ja tarjoile.Hyvää ruokahalua!

Aiemmin kerroimme sinulle, mikä määrittää paistetun maksan pehmeyden.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit