Monet tietävät, että borssin pitää olla hieman ’hapanta’, mutta kaikki on hyvää kohtuudella.
Jos borssin happamuus saa hampaat kirjaimellisesti hyytymään, tilanne vaatii meidän kontrolliamme.
Joskus ongelman voi havaita jo keittovaiheessa, jolloin tilanteen korjaaminen on paljon helpompaa, sanoo lehtemme kokkiasiantuntija, keittiömestari Julia Arkhipova.
Mitkä salaisuudet auttavat pelastamaan happaman borssin?
Lisää porkkanoita
Tämä vihannes on tunnetusti melko makea ja maukas, joten se ei pilaa borssia.Voit yksinkertaisesti keittää porkkanat yhdessä muiden ainesten kanssa kokonaisina ja poistaa ne sen jälkeen.
Tai voit lisätä sen vain lisäainekseksi raastamalla sen etukäteen ja paistamalla sen erikseen.
Sokeria
Tämä on yksinkertaisin ja loogisin tapa ratkaista ongelma.On yksinkertaisesti arvioitava aluksi borssin happamuusaste.Jos keitto ei ole kovin hapanta, voit selvitä yhdellä ripauksella sokeria.
Jos happamuus on tuntuvaa, voit lisätä 0,5-1 teelusikallista.