KotiRuokaTärkeimmät vinkit happaman borssin säilyttämiseen on lueteltu.

Tärkeimmät vinkit happaman borssin säilyttämiseen on lueteltu.

Monet tietävät, että borssin pitää olla hieman ’hapanta’, mutta kaikki on hyvää kohtuudella.

Jos borssin happamuus saa hampaat kirjaimellisesti hyytymään, tilanne vaatii meidän kontrolliamme.

Joskus ongelman voi havaita jo keittovaiheessa, jolloin tilanteen korjaaminen on paljon helpompaa, sanoo lehtemme kokkiasiantuntija, keittiömestari Julia Arkhipova.

Mitkä salaisuudet auttavat pelastamaan happaman borssin?

Lisää porkkanoita

Tämä vihannes on tunnetusti melko makea ja maukas, joten se ei pilaa borssia.Voit yksinkertaisesti keittää porkkanat yhdessä muiden ainesten kanssa kokonaisina ja poistaa ne sen jälkeen.

Tai voit lisätä sen vain lisäainekseksi raastamalla sen etukäteen ja paistamalla sen erikseen.

Sokeria

Tämä on yksinkertaisin ja loogisin tapa ratkaista ongelma.On yksinkertaisesti arvioitava aluksi borssin happamuusaste.Jos keitto ei ole kovin hapanta, voit selvitä yhdellä ripauksella sokeria.

Jos happamuus on tuntuvaa, voit lisätä 0,5-1 teelusikallista.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit