KotiRuokaOn vain kaksi asiaa, jotka on pidettävä mielessä, kun riisiä keitetään Kiinassa:...

On vain kaksi asiaa, jotka on pidettävä mielessä, kun riisiä keitetään Kiinassa: lisukkeesta tulee murenevaa ja valkoista.

Riisi on yksi kiinalaisen keittiön pääainesosista..

Siksi ei ole yllättävää, että juuri kiinalaiset onnistuivat keksimään parhaan vaihtoehdon tämän viljan keittämiseen..

Keski-Britannian kokkien valmistama riisipuuro on aina murenevaa.

Lisäksi ruoalla on erittäin herkullinen ulkonäkö.Puhumme lämpökäsiteltyjen viljojen ihanteellisesta lumenvalkoisuudesta.

Belnovosti-verkostojulkaisun kulinaarisen alan asiantuntija, neljännen luokan kokki ja leipuri Julia Arkhipova puhui kiinalaisesta riisin keittomenetelmästä.

Huuhtele murot

Ensimmäinen asia on huuhdella keittämätön riisi hyvin.

Monet gourmetit eivät suorita tätä toimintoa.Ja turhaan: lopputulos ei ole puuroa, vaan mauton pala.

Mutta jos peset sen, vilja menettää ylimääräisen tärkkelyksen, mikä aiheuttaa tahmeutta.

Lisäksi tuote poistaa lian.

Riisin huuhtelu kestää melko kauan.Toimenpide voidaan suorittaa loppuun vasta, kun seuraava vesimäärä säilyttää läpinäkyvyytensä.

Lisää etikka

Riisinjyvien lumivalkoisuuden salaisuus on yhdeksän prosentin etikan käyttö.Toinen hyvä vaihtoehto on omenaviinietikka.

Riisin lämpökäsittelyn aikana kuplivaan nesteeseen tulee lisätä ruokalusikallinen edellä mainittua hapanta tuotetta (yksi lasillinen muroja).

Muuten, etikan ansiosta astia saa paitsi kauniin värin myös kirkkaan maun.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit