KotiRuokaParhaat vaihtoehdot on lueteltu, mitä kannattaa lisätä maun ja mehukkuuden lisäämiseksi.

Parhaat vaihtoehdot on lueteltu, mitä kannattaa lisätä maun ja mehukkuuden lisäämiseksi.

Kotitekoisten nyytien kauneus on, että voit aina parantaa niiden makua lisäämällä tuoksua ja makua lisäaineilla..

Siksi jauhelihaan kannattaa aina lisätä paitsi klassisia komponentteja..

Jotkin epätavalliset ainesosat voivat lehdemme ruoanlaittoasiantuntijan, kokki Julia Arkhipovan mukaan tehdä nyytistä paljon parempia.

Mitä voin lisätä?

Valkosipuli

Pari viipaletta riittää tekemään nyytistä uskomattoman herkullisia ja aromaattisia.On parasta käyttää tuoretta valkosipulia, joka on suositeltavaa hienontaa veitsellä.

Jotain jäätä

Jos lisäät pienen määrän murskattua jäätä, nyytit tulevat uskomattoman mehusiksi: liha kirjaimellisesti sulaa suussasi.

Vihreä

Älä unohda, että aromaattiset yrtit sopivat hyvin tämän ruuan kanssa.Voit käyttää mitä tahansa vihreitä, joista pidät eniten.

Se on myös hienonnettava veitsellä ennen jauhelihaan lisäämistä.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit