KotiRuokaKaikki osaavat paistaa pitkiä pannukakkuja, jotka eivät ime öljyä eivätkä ole ”leipämaisia”,...

Kaikki osaavat paistaa pitkiä pannukakkuja, jotka eivät ime öljyä eivätkä ole \”leipämaisia\”, mutta kaikki eivät nauti niistä.

Monet ihmiset rakastavat pannukakkuja, ja monet haluavat paistaa niitä, mutta usein valitettavasti kaikki eivät ole tyytyväisiä ruoanlaiton tuloksiin..

On kolme temppua, joilla varmistetaan, että tuotteella on haluttu korkeus ja paksuus, eivätkä ne anna sen laskeutua ja tulla liian tiiviiksi..

Niitä noudattamalla et taatusti tee pannukakkuista ’leipäisiä’, öljyä imeviä tai ’ylikypsennettyjä’.

Kokki Julia Arkhipova, BelNovostin verkkojulkaisun kulinaaristen kysymysten asiantuntija, jakoi tällaisen valmistuksen temput.

Ensimmäinen

Munaa ei kannata lisätä paljon, muuten pörröisten tilalle tulee jotain murokakkuja muistuttavaa.

Suositus: enintään 1 muna 0,5-1 litrassa kefiiriä tai maitoa.

Toinen

Toisin kuin munat, pannukakut rakastavat voita.Mutta emme lisää sitä paistinpannulle, vaan taikinaan.

Voit käyttää kasviksia, voit käyttää kermaa sekä täysrasvaista smetanaa.

Näiden ainesosien ansiosta taikina on kevyttä ja huokoista, eikä pannukakkuista tule ’leivän kaltaisia’ ja ’kumimaisia’.

Osuus: ruokalusikallinen kasviöljyä 0,5-0,7 litraa nestettä kohti.

Kolmanneksi

Taikina tarvitsee nostamista.Anna vaikuttaa 10-15-30 minuuttia ja paista sitten.

Ja jotta pannukakut tulisivat korkeita ja pyöreitä sivuja, sinun tulee yksinkertaisesti vaihtaa paksumpi taikina.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit