Perinteisesti juustokakkuja tarjoillaan aamiaiseksi tai jälkiruoaksi.Pohjimmiltaan tämä on makea ruokalaji, johon on lisätty hedelmiä tai marjoja..
Mutta kukaan ei sanonut, ettet voi käyttää tuoreita yrttejä..
Lehtemme asiantuntija Julia Arkhipova, neljännen luokan kokki ja leipuri, kertoi, kuinka valmistaa epätavallisia juustokakkuja vihersipulilla ja tillillä.
Tarvitset:
Kuinka kokata
1.Sekoita raejuusto ja muna, sekoita, lisää suolaa maun mukaan ja siivilöi jauhot.
2.Hienonna sipuli ja tilli hienoksi, lisää juustomassaan ja lisää sulatettu voi.
3.Sekoita tasaiseksi, muotoile juustokakkuja ja paista kuumennetussa paistinpannussa tai paista uunissa.
Tarjoile tavalliseen tapaan – smetanan kanssa.Hyvää ruokahalua!