KotiRuokaYleinen virhe: miksi kananmunaa ei voi lyödä suoraan paistinpannuun?

Yleinen virhe: miksi kananmunaa ei voi lyödä suoraan paistinpannuun?

Munakokkelit ovat yksi suosituimmista ’aamuruoista’.

Ensisilmäyksellä tämän ruokalajin valmistuksessa ei ole mitään monimutkaista.

Mutta todellisuudessa lähes kaikki ihmiset tekevät yhden vakavan virheen.He rikkovat kananmunan suoraan pannulle.

Teetkö sinäkin niin? Sinun pitäisi!

Loppujen lopuksi muna on ensin lyötävä kuppiin, kulhoon tai muuhun syvään astiaan, korostaa Julia Arkhipova, neljännen luokan kokki ja leipuri, Belnovosti-verkkolehden painoksen asiantuntija ruoanlaiton alalla.

Miksi kananmuna pitäisi halkaista toiseen ruokalajiin

Kuvitellaan tilanne: pannulla paistuu jo kolme munaa.Rikot neljännen munan lautaselle.Heti huomaat, että se on mätämuna.

Tulos on surullinen: koko paistinpannun sisältö on heitettävä pois.Ja sitten sinun on pestävä astiat pitkään ja tehtävä munakokkelia alusta asti.Aikaa ja ruokaa menee hukkaan.

Jotta vältytään tällaisilta hankaluuksilta, jokainen muna pitäisi rikkoa johonkin pieneen astiaan.

Näin tulisi toimia, jotta tuote olisi varmasti tuoretta.

Myös jos kuoren palasia joutuu proteiiniin, ne on paljon helpompi poistaa kupista tai kulhosta kuin suoraan pannusta.

Oikeaoppisin tapa suojata leipä homeelta on kuvattu aiemmin.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit