Danikia ei ole pitkään lakattu kutsumasta yksinkertaiseksi, vaikkakin maukkaaksi ruoaksi – nyt ne kuuluvat todellisten kulinaaristen klassikoiden luokkaan, joka on voittanut monien ihmisten sydämet ympäri maailmaa..
Huolimatta siitä, että jokainen perhe voi löytää oman yksinkertaisen ja epäilemättä herkullisen reseptinsä, jokaisella kotiäidillä on omat pienet salaisuutensa, jotka tekevät hänen perunapannukakkuistaan erikoisia..
Tänään BelNovosti-verkostojulkaisun asiantuntija, kokki Yulia Arkhipova kutsuu sinut tutustumaan tämän perunaruoan klassiseen reseptiin ja lisäämään siihen muutamia uusia ideoita.
Mitä ainesosia tarvitaan perunapannukakkuihin?
Herkullisiin kullanruskeisiin perunapannukakkuihin tarvitset:
Kuinka valmistaa herkullisia pannukakkuja
Perunat ja sipulit on kuorittava ja raastettava hienolla raastimella.Muuten, raastimen reikien koko vaikuttaa perunapannukakkujen rakenteeseen: hienolla raastimella pilkotut perunat tuottavat herkimpiä pannukakkuja, jotka lisäksi paistavat hyvin.
Estä perunat tummumasta yhdistämällä perunaseos sitruunamehuun ja sekoita.
Purista tämän jälkeen ylimääräinen mehu siirtämällä raastetut perunat siivilään ja anna seistä 10 minuuttia.Jos jätät tämän neuvon huomiotta, pannukakut eivät ole rapeita.
Lisää loput ainekset: jauhot, muna, suola ja mustapippuri ja sekoita.
Sinun tulee laittaa perunaseos paistinpannulle, kun öljy on tarpeeksi kuumaa.Paista pannukakkuja keskilämmöllä 3-3,5 minuuttia kummaltakin puolelta kullanruskeiksi.
Taputtele valmis astia talouspaperilla ylimääräisen rasvan poistamiseksi ja voit tarjoilla.