KotiRuokaSinun ei tarvitse kytkeä uunia päälle tehdäksesi tämän herkän ja ilmavan banaanikakun...

Sinun ei tarvitse kytkeä uunia päälle tehdäksesi tämän herkän ja ilmavan banaanikakun paistinpannulla.

Jos luulet, että herkullisen kakun voi tehdä vain uunissa, olet väärässä.

Tällaisen ruokahalua herättävän aterian voi valmistaa liesitasolla.

Puhumme herkimmästä banaanikakusta, jonka reseptin on jakanut Julia Arkhipova, Belnovosti-verkkopainoksen asiantuntija ruoanvalmistuksen alalla, kokki, neljännen luokan leipuri.

Banaanipiirakan resepti

Ota syvä astia ja vatkaa siihen yksi muna.

Lisää ripaus suolaa ja 80 grammaa raakasokeria.

On myös suositeltavaa käyttää sellaista ainesosaa kuin vaniljasokeri (1 tl.л.).

’Työstä’ astian sisältö huolellisesti vispilällä.

Lisää saatuun seokseen maito (150 ml), jauhot (150 g), leivinjauhe (1 tl) ja auringonkukkaöljy (3 rkl).litra) ja auringonkukkaöljyä (3 rkl.л.).

Toistuvan sekoittamisen jälkeen syntyy taikina tulevaa piirakkaa varten.

Seuraavaksi sinun täytyy valmistaa banaanit.Leikkaa kaksi kuorittua hedelmää ympyröiksi.

Aseta näin saadut palat hyvin voilla voidellun pannun pohjalle.

Kaada banaaniaines aiemmin valmistetun jauhopohjan päälle.

Aseta keittoastiat polttimelle ja kytke viimeinen päälle.

Piirakan tulee kypsyä minimilämmöllä kannen alla puoli tuntia.

Tuloksena on herkullinen jälkiruoka, joka on pehmeä ja ilmava.

Aikaisemmin kokkeja neuvottiin, miten soodaa käytetään oikein, kun valmistetaan paistoksia.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit