Kaikki eivät tiedä, että joskus jo yksi hyvin valittu ainesosa voi muuttaa kaalimuhennoksen maun täysin.
Siksi ruokalajin koostumukseen voidaan lisätä erilaisia ainesosia..
Tämän lähestymistavan ansiosta on aina mahdollista valmistaa sama ruokalaji eri tavalla, sanoi lehtemme kulinaristi, kokki Julia Arkhipova.
Mitä ruokaan voi lisätä
Savustettua kanaa tai lihaa
Jos haluat, että ruokalaji on runsas, maukas ja aromikas, kannattaa harkita mahdollisuutta ottaa mukaan savustettua lihaa.Tämä on täydellinen vaihtoehto kevyelle kasvisruoalle.
Tuote pilkotaan ja lisätään pääkoostumukseen noin 10-15 minuuttia ennen sen täydellistä kypsymistä.
Papusäilykkeet
Voit tietysti käyttää tuoreita papuja, mutta ne on liotettava ja keitettävä kypsiksi.Säilykkeiden kanssa kaikki on paljon helpompaa.
Lisää palkokasviviljelmä noin 10 minuuttia ennen keittämisen loppua.
Luumut
Tämä muunnelma yllättää monet, sillä yhdistelmä vaikuttaa epätavalliselta.Ensimmäiseksi huuhdellaan sopiva määrä luumuja kuuman veden alla ja annetaan niiden liota 30 minuuttia.
Seuraavaksi se pitää kuivata ja pilkkoa.Ota komponentti käyttöön kymmenen minuuttia ennen kuin se on täysin kypsennetty.