KotiRuokaPunajuuret voidaan valmistaa talvikäyttöön salaateissa ja borssissa tällä etikkaattomalla reseptillä.

Punajuuret voidaan valmistaa talvikäyttöön salaateissa ja borssissa tällä etikkaattomalla reseptillä.

Tämän artikkelin reseptin mukaan valmistettu valmiste helpottaa ja nopeuttaa borssien, salaattien ja muiden välipalojen valmistusta, joissa pääainesosa on keitetyt punajuuret..

Kuinka valmistaa punajuuret talveksi niin, että myöhemmin ei tarvitse tuhlata aikaa ruoanlaittoon, viipalointiin ja raastamiseen, kertoi BelNovostin verkostojulkaisun asiantuntija Julia Arkhipova.

Tätä varten tarvitset:

  • 1 kg punajuuria.
  • 1 ruokalusikallinen suolaa.
  • 1 litra vettä.
  • 3 g sitruunahappoa.
  • Keitä ensin vihanneksia 20-25 minuuttia puolikypsiksi, jäähdytä ne ja raasta ne.

    Jos pidät hienonnetuista punajuurista, voit pilkkoa ne veitsellä.

    Tämän jälkeen laita juurekset esisteriloituihin pieniin purkkeihin ja voit aloittaa marinadin valmistuksen.

    Tätä varten sinun on kaadattava vesi kattilaan, lisättävä suolaa ja sitruunaa ja annettava kiehua minuutin ajan.

    Kaada kuuma marinadi purkkien sisällön päälle niin, että neste peittää punajuuret kokonaan.

    Jäljelle jää vain aihioiden kääriminen, kääntäminen ja kääriminen.

    Aiemmin kerroimme, mitä tehdä tomaattien kanssa salaatin sijaan.

    Jari
    Jari
    Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    Viimeaikaiset kommentit