KotiRuokaPeitä pannu kannella perunoita keitettäessä: yleinen kulinaarinen virhe

Peitä pannu kannella perunoita keitettäessä: yleinen kulinaarinen virhe

Kuinka keittää perunoita – peitettynä vai ilman kantta?.

Tämän kysymyksen monet herkut kysyvät..

Jotkut heistä tulevat siihen tulokseen, että kantta ei voi käyttää perunoiden kypsennyksen aikana: vihannes oletetaan hajoavan.

Itse asiassa perunoiden keittäminen kannella ei johda tähän tulokseen.

Siksi voit peittää pannun, kun lämpökäsittelet yövoidetta.Ja jopa tarpeellista.

Tämän tärkeän asian huomautti Julia Arkhipova, Belnovostin verkkojulkaisun kulinaarisen alan asiantuntija, neljännen luokan kokki ja leipuri.

Miksi perunat pitäisi keittää peitettynä?

Ensinnäkin kannen käyttö nopeuttaa prosessia: astia valmistuu ajoissa tehokkaan lämmönvaraajan ansiosta.

Toiseksi kannen alla kypsentäminen takaa yöviiran tasaisen kypsennyksen: mukulat eivät varmasti jää sisällä raakana.

Tämän seurauksena gourmet saa astian, jolla on ihanteellinen koostumus ja kirkas maku.

Siksi älä koskaan kypsennä perunoita avoimessa pannussa.Muista käyttää kantta.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit