KotiRuokaMitä keittää omenoista talveksi: herkullinen sose tylsän hillon sijaan

Mitä keittää omenoista talveksi: herkullinen sose tylsän hillon sijaan

Resepti herkulliseen kondensoitua maitoa sisältävään omenasoseeseen, joka voidaan sinetöidä talveksi hillon sijaan, on saamassa suosiota kotiäitien keskuudessa.

Kenenkään ei tarvitse kertoa tai todistaa, mitä iloa tämä jälkiruoka aiheuttaa lapsille ja aikuisille..

Lehtemme asiantuntija Yulia Arkhipova, neljännen luokan kokki ja leipuri, kertoi meille, kuinka kokata.

Tarvitset:

  • omenat – 2-2,5 kg.
  • kondensoitu maito – 1 tölkki.
  • vesi – 200 ml.
  • Kuinka kokata

    1.Kiinnitä huomiota ainesosien laatuun.Omenat sopivat mihin tahansa lajikkeeseen ja kokoon, mutta vain tuoreisiin.Luonnollinen kondensoitu maito ilman tarpeettomia lisäaineita.

    2.Omenat on pestävä ja niistä poistettava ydin.

    3.Laita ne kattilaan, lisää vesi, kiehauta ja keitä kunnes viipaleet ovat pehmeitä.

    4.Kun olet valmis, jauha kaikki tehosekoittimella ja lisää kondensoitu maito soseeseen.

    5.Sekoita ja keitä vielä 10 minuuttia sekoittaen, jotta se ei pala.Kuumenna kiehuvaksi ja kaada sose steriileihin ja kuiviin purkkeihin.

    Peitä kansilla, käännä ja säilytä jääkaapissa, kun se on jäähtynyt.

    Jari
    Jari
    Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    Viimeaikaiset kommentit