Peruna-zrazy sienillä ei ole sama kuin perunamuusi paistettujen sienien ja vihannesten kanssa..
Ainesosat ovat samat, mutta maku on ehdottomasti erilainen..
Lehtemme asiantuntija Yulia Arkhipova, neljännen luokan kokki ja leipuri, kertoi meille, kuinka peruna-zrazy valmistetaan.
Tarvitset:
Kuinka kokata
1.Keitä perunat kuorissaan, kuori, muussaa, lisää muna, jauhot, suola ja pippuri, sekoita ja jaa yhtä suuriin osiin.
2.Valmista täyte: hienonna sipuli ja herkkusienet, paista, suolaa maun mukaan, lisää hienonnettu valkosipuli.
3.Muotoilemme perunataikinasta litteän kakun, täytämme sen sienillä, yhdistämme reunat ja muotoilemme kotletteja.
4.Leivo jauhoissa ja paista pannulla lämmitetyssä kasviöljyssä kullanruskeiksi.
Voidaan tarjoilla smetanan kanssa.Hyvää ruokahalua!