Miellyttävä yllätys maukkaiden ruokien kanssa kaalista ei aina käy ilmi.Useimmiten se on piirakkaa tai kaalipiirakkaa, mutta se on pitkä ja ei kelpaa päivälliseksi.
Paljon helpompaa on tehdä pataruoka, jota voi syödä myös dieetillä olevat.
Lehtemme asiantuntija Yulia Arkhipova – kokki, leipuri neljännen luokan kertoi, miten leipoa laihdutuspata kaalista.
Tarvitaan:
Miten valmistetaan
1.Puhdista kaali päällimmäisistä lehdistä, pilko ja hauduta suolalla ja mausteilla.
2.Vatkaa kulhossa munat, lisää 80 grammaa juustoraastetta seokseen, sekoita.
3.Siirrä haudutettu kaali voideltuun vuokaan ja kaada päälle munaseos.
4.Ripottele päälle loput juustoraasteesta ja paista 180 asteeseen lämmitetyssä uunissa 30 minuuttia.Hyvää ruokahalua!