Kunnon jauhelihaleikkeleen valmistamiseen on aika monta tapaa.
Joten näitä kikkoja kannattaa ehdottomasti käyttää.
Lehtemme kokkiasiantuntija, kokki Julia Arkhipova, paljastaa listan lisäaineista, jotka tekevät ruoasta mehukkaamman ja maukkaamman.
Mitä jauhelihaan voi lisätä?
Kaurahiutaleet
Jos lisäät tämän komponentin, voit kieltäytyä leivän ja munien käytöstä.Leikkeleet pitävät muotonsa, niistä tulee mehukkaita, pulleita ja mureita.
Korppujauhot panerointia varten
Jos otat leivän sijasta leivänmuruja käyttöön leikkeleen jauhelihan koostumuksessa, ruokalajista tulee erittäin mehevä ja pullea.Siksi tätä vaihtoehtoa kannattaa myös harkita.
Valkosipuli
Kaikki kotiäidit eivät ota tätä komponenttia käyttöön sen aktiivisen aromin ja vivahteikkaan maun vuoksi.Kuitenkin jo yksi murskattu valkosipulinkynsi tekee leikkeleistä paljon ruokahalua lisääviä.
Paistetut sipulit
Kaikki tietävät, että sipulien tehtävä on antaa leikkeleille mehevyyttä.Raakana kasviksella on kuitenkin erityinen makusävy.On paljon loogisempaa lisätä paistettuja sipuleita jauhelihaan.