KotiKasvitMitä lannoitetta käytetään ennen sipulien ja valkosipulin istuttamista talveksi: parhaat vaihtoehdot.

Mitä lannoitetta käytetään ennen sipulien ja valkosipulin istuttamista talveksi: parhaat vaihtoehdot.

Mitä aikaisemmin aloitat sängyn valmistelun sipulien ja valkosipulin istuttamista varten talveksi, sitä paremmat mahdollisuudet on parantaa maaperän hedelmällisyyttä.’.

Näin varmistetaan, että sato kasvaa kunnollisen suureksi ja mehukkaaksi.

Mitä lannoitevaihtoehtoja kannattaa harkita?

Tuhka

Ensimmäiseksi on otettava huomioon, että se on saatavilla oleva ja arvokas kaliumin sekä muiden tärkeiden ravintoaineiden lähde.Paljon tuhkaa ei tarvita.

Neliömetriin maata otetaan enintään kaksi kupillista lääkettä.

Superfosfaatti

Tämä lannoite selviytyy täydellisesti myös maaperän hedelmällisyyden palauttamiseksi asetetuista tehtävistä.Valmistetta on tapana levittää 30 grammaa neliömetriä kohti.

Kaliumsulfaatti

Voit käyttää tätä tuotetta myös maan hedelmällisyyden lisäämiseen.Tuotetta suositellaan käytettäväksi 20 grammaa neliömetriä kohden.

Kalimagnesiaa voidaan käyttää tämän tuotteen sijasta.

Komposti

Monille ihmisille tämä vaihtoehto on tärkein, joten sitä käytetään usein.Lannoitetta kannattaa ottaa vähintään viisi kiloa neliömetriä kohti.

Kompostin sijaan voit käyttää myös valmista lantaa.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit