KotiRuokaMiten leipoa omenat hunajalla ja kanelilla suussasulavasti: resepti terveelliseen jälkiruokaan

Miten leipoa omenat hunajalla ja kanelilla suussasulavasti: resepti terveelliseen jälkiruokaan

Syksy on hyvää aikaa valmistaa herkullisia ja terveellisiä jälkiruokia.

Uunissa kypsennetyt omenat ovat hyvä esimerkki..

Lehtemme kokkiasiantuntija, kokki Julia Arkhipova, jakoi yksinkertaisen ja maukkaan reseptin herkkuun.

Miten leivotaan omenoita kanelilla

Ainesosaluettelo

– Kaksi omenaa;
– Suuri lusikallinen luonnollista nestemäistä hunajaa;
– Vähän voita (enintään kymmenen grammaa);
– pieni lusikallinen jauhettua kanelia.

Valmistustapa: Kypsennystä varten on oltava kypsennetty ja kypsennettävä

Omenoita voi ottaa mitä tahansa lajiketta oman harkinnan mukaan.Pese ensin pääaines perusteellisesti, kuivaa kuori ja jaa kahteen yhtä suureen osaan.

Kun kaikki tarpeeton on poistettu – siemenet, joissa on septa.

Aseta hedelmät leivontaan.Peitä jokainen puolikas hunajalla ja ripottele päälle jauhettua kanelia.Jokaisen omenan päälle on hyvä laittaa myös hieman voita.

Peitä vuoka foliokerroksella ja kypsennä puoli tuntia 180 asteessa.Tarkka kypsennysaika riippuu kuitenkin uunistasi.

Herkullinen ja terveellinen jälkiruoka on valmis tarjoiltavaksi.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit