KotiRuokaYksinkertainen kulinaarinen temppu: paista sipulit juuri niin - ne ovat aina kullankeltaisia...

Yksinkertainen kulinaarinen temppu: paista sipulit juuri niin – ne ovat aina kullankeltaisia eivätkä koskaan pala.

Pannulla paistettuja sipuleita käytetään lähes kaikissa alkuruoissa, salaateissa ja alkupaloissa, ja viime aikoina jopa leikkeleissä.’.

Näyttää siltä, että sipulien paistaminen on melko yksinkertainen tehtävä.Mutta se kannattaa vain vähän häiritä, sillä sipuli palaa heti ja pilaa ulkonäöllään ja maullaan koko ruokalajin.

Onneksi nyt voit unohtaa tämän ongelman – jos noudatat BelNovostin verkkopainoksen asiantuntijan, kokki Julia Arkhipovan neuvoja.

Kuinka paistaa sipulia herkullisesti

Jotta sipulit eivät tartu kiinni, noudata yksinkertaista menettelyä ennen kuin laitat ne pannulle.

Aloitetaan kuitenkin alusta, kuten sanotaan: kuutioi ensin sipulit (tai muulla tavoin, jos resepti sitä vaatii) ja laita ne sitten pussiin, jonka on oltava puhdas ja kuiva.

Lisää tähän ruokalusikallinen jauhoja ja ravistele pussia sipuleiden kanssa varovasti, jotta ne ovat joka puolelta jauhojen peitossa.

Lähetä sipulit pussista kuivaan siivilään tai siivilään ja ravista uudelleen – näin pääset eroon sipuleihin tarttuneista ylimääräisistä jauhoista.

Nyt voit huoletta laittaa sipulit kuumennettuun pannuun, jossa on öljyä, paistettavaksi.Lämmön tulisi olla juuri ja juuri keskilämpötilan yläpuolella.

Jos teet kaiken oikein, sinun ei tarvitse olla huolissasi tarttumisesta: sipulista tulee kultaisia ja ruokaisia.

Siirrä kypsennetyt paistetut sipulit paperipyyhkeisiin, jotta ylimääräinen öljy poistuu – pyyhkeet imevät rasvan itseensä.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit