Varmasti moni on kuullut suosituksen, jonka mukaan tattari pitäisi paistaa ennen keittämistä.
Jotkut noudattavat nyt johdonmukaisesti tätä suositusta..
Toiset kotiäidit suhtautuvat siihen kuitenkin epäilevästi ja pitävät sitä ajanhukkana, josta ei ole mitään käytännön hyötyä.
Tilanteessa tämän ajankohtaisen kysymyksen päätti ymmärtää kokki Julia Arkhipova, asiantuntija alalla ruoanlaitto lehden.
Onko tattarin paistaminen välttämätöntä ennen ruoanlaittoa
Valinta jää tietysti aina emännälle, mutta kokeneet kokit suosittelevat käyttämään aikaa tähän prosessiin.Tämä tattarin kypsennystapa tekee lisukkeesta paljon maukkaamman.
Paahdetulla tattarilla on omaleimainen aromi ja maku.Myös sen rakenne on parantunut huomattavasti.
Menettely on suoritettava oikein.Ensin on pestävä rouheet ja kuivattava ne ylimääräisen kosteuden poistamiseksi.Kun olet ottanut paistinpannun, kuumenna se.
Öljyä ei tarvitse lisätä.
Laita kerros tattaria (tasainen) ja paista muutama minuutti.Tässä vaiheessa on tärkeää sekoittaa rouheita jatkuvasti.