KotiKasvitMiten päästä eroon ampiaisista tontilla, jos pesä on tuntematon missä tai et...

Miten päästä eroon ampiaisista tontilla, jos pesä on tuntematon missä tai et pääse siihen: varmennettu menetelmä

Naapuruus ampiaisten kanssa uhkaa kivuliaita pistoja – ja tämä on parhaassa tapauksessa.Jos henkilö kärsii allergioista, hyönteisten läheisen kontaktin vaara kasvaa moninkertaiseksi.

Helpoin tapa päästä eroon ampiaisista

Jos tiedät, missä ampiaispesä on, sinun tarvitsee vain odottaa, että viimeinen ampiainen menee nukkumaan, ja tuhota sitten hyönteisten asuinpaikka.

Mitä tehdä, jos et pääse pesään

On tapauksia, joissa ampiaisten kotia ei ole mahdollista löytää.Toinen mahdollisuus on, että pesä sijaitsee paikassa, johon ei pääse helposti.

Tällaisissa tilanteissa kannattaa käyttää apuna hyönteismyrkkyjä.

Älä kiirehdi käsittelemään koko puutarhaa niillä – tee sen sijaan myrkkysyötti.Tämä edellyttää muutaman pisaran hyönteismyrkyn lisäämistä hunajaan, hedelmäsiirappiin tai muihin makeisiin herkkuihin.

Kun ampiaisten hävittämistavoite on saavutettu, kiirehdi poistamaan syötti – se voi vahingoittaa hyödyllisiä hyönteisiä ja lintuja.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit