KotiRuokaMiten tehdä kebabista herkempää: kokit jakavat salaisuutensa.

Miten tehdä kebabista herkempää: kokit jakavat salaisuutensa.

Vaikka kebab näyttäisi mahdollisimman ruokahalua herättävältä, kukaan ei pysty nauttimaan ruokalajista, jos se ei ole pehmeää.

Kannattaa siis selvittää, minkä salaisuuksien ansiosta liha sulaa suussa.

Lehtemme kokkiasiantuntija, kokki Julia Arkhipova, kertoo, mitä niksejä kokeneet kokit käyttävät.

Mitä salaisuuksia kotiäitien kannattaa ottaa huomioon

Käytä kiivejä

Tämä hedelmä sopii erinomaisesti tekemään edullisestikin sitkeästä lihasta pehmeää, maukasta ja mehukasta.Kiivin käytön etuna on myös se, että se toimii nopeasti.

Tällainen marinadi vaatii vain 60 minuuttia aikaa tehtävän suorittamiseen.

Soijakastikkeen ’taika’

Tavoitteen saavuttamiseksi tulisi käyttää vain luonnollista soijakastiketta, koska se on käynyt tuote.

Kun käytetään soijakastiketta, valotusaika on kahdesta tunnista alkaen.Mutta tällöin on aina oltava varovainen suolan kanssa: sen lisääminen voi olla tarpeetonta.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit