Koska liha on useimmissa tapauksissa avain menestykseen lientä valmistettaessa, se on valittava oikein.’.
Valinnan oikeellisuus ratkaisee liemen laadun ja keiton, jonka pohjana se on, laadun. .
Niin kokki Julia Arkhipova, lehtemme kokkiasiantuntija, kiinnittää huomiota pääkohtiin.
Mistä ne koostuvat
Kaikki riippuu keittotyypistä
Shurpan ystäville on järkevämpää keittää lampaan kylkiluihin perustuva liemi.Runsas borssikeitto saadaan, jos liemi valmistetaan luullisesta rintafileestä.
Keitto nuudeleiden kanssa on maukkaampaa, jos liemi on valmistettu vuoden vanhasta kanasta.
Sidekudos
Kiinnitä huomiota lihan ulkonäköön.Jos lihassa on sidekudosta, liemi on maukkaampi ja täyteläisempi.
Älä ota pakastettua lihaa
Monet ihmiset haluavat ostaa lihaa lähimmästä supermarketista pienellä hinnalla, joten valinta osuu pakastetuotteisiin.Tuoreeseen lihaan perustuva liemi on kuitenkin herkullisin.
Voit harkita myös jäähdytetyn tuotteen vaihtoehtoa.