KotiRuokaMiten valita oikea liha keittoon: kokit paljastavat salaisuudet

Miten valita oikea liha keittoon: kokit paljastavat salaisuudet

Koska liha on useimmissa tapauksissa avain menestykseen lientä valmistettaessa, se on valittava oikein.’.

Valinnan oikeellisuus ratkaisee liemen laadun ja keiton, jonka pohjana se on, laadun. .

Niin kokki Julia Arkhipova, lehtemme kokkiasiantuntija, kiinnittää huomiota pääkohtiin.

Mistä ne koostuvat

Kaikki riippuu keittotyypistä

Shurpan ystäville on järkevämpää keittää lampaan kylkiluihin perustuva liemi.Runsas borssikeitto saadaan, jos liemi valmistetaan luullisesta rintafileestä.

Keitto nuudeleiden kanssa on maukkaampaa, jos liemi on valmistettu vuoden vanhasta kanasta.

Sidekudos

Kiinnitä huomiota lihan ulkonäköön.Jos lihassa on sidekudosta, liemi on maukkaampi ja täyteläisempi.

Älä ota pakastettua lihaa

Monet ihmiset haluavat ostaa lihaa lähimmästä supermarketista pienellä hinnalla, joten valinta osuu pakastetuotteisiin.Tuoreeseen lihaan perustuva liemi on kuitenkin herkullisin.

Voit harkita myös jäähdytetyn tuotteen vaihtoehtoa.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit