Ammattikokit lisäävät pannulle hieman vettä paistettaessa munakokkelia.
Näin saat täydellistä munakokkelia.Kerrotaan, miten se toimii ja miten tätä lifehackia sovelletaan oikein.
Miksi lisätä vettä munakokkelia paistettaessa
Jos pannuun kaataa vähän vettä, munat höyrystyvät.
Kananmunan valkuainen ja keltuainen saavuttavat oikean koostumuksen vain muutamassa minuutissa, ruokalaji on täydellinen.
Keltuaisen pinnalle ilmestyy ohut valkoinen kalvo, joka osoittaa, että munat ovat täysin kypsiä.
Vettä voi lisätä munakokkelia paistettaessa kahdella tavalla.Ensimmäisessä paistetaan pienessä määrässä kasviöljyä ja lisätään vettä sen jälkeen, kun proteiini alkaa hyytyä.Kun vesi on lisätty, pannu on peitettävä kannella.
Toinen vaihtoehto on lisätä vettä paistamisen alussa.Kaada pannuun vettä niin, että se peittää pohjan ohuella kerroksella, kiehauta, riko munat, vähennä lämpöä, peitä pannu kannella.