KotiRuokaMiksi lisätä vettä munakokkelia kypsentäessä: kokin temppu

Miksi lisätä vettä munakokkelia kypsentäessä: kokin temppu

Ammattikokit lisäävät pannulle hieman vettä paistettaessa munakokkelia.

Näin saat täydellistä munakokkelia.Kerrotaan, miten se toimii ja miten tätä lifehackia sovelletaan oikein.

Miksi lisätä vettä munakokkelia paistettaessa

Jos pannuun kaataa vähän vettä, munat höyrystyvät.

Kananmunan valkuainen ja keltuainen saavuttavat oikean koostumuksen vain muutamassa minuutissa, ruokalaji on täydellinen.

Keltuaisen pinnalle ilmestyy ohut valkoinen kalvo, joka osoittaa, että munat ovat täysin kypsiä.

Vettä voi lisätä munakokkelia paistettaessa kahdella tavalla.Ensimmäisessä paistetaan pienessä määrässä kasviöljyä ja lisätään vettä sen jälkeen, kun proteiini alkaa hyytyä.Kun vesi on lisätty, pannu on peitettävä kannella.

Toinen vaihtoehto on lisätä vettä paistamisen alussa.Kaada pannuun vettä niin, että se peittää pohjan ohuella kerroksella, kiehauta, riko munat, vähennä lämpöä, peitä pannu kannella.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit