KotiRuokaMiten valmistetaan mehukas jauheliha leikkeleille: tärkeimmät niksit paljastuvat

Miten valmistetaan mehukas jauheliha leikkeleille: tärkeimmät niksit paljastuvat

Mehukkaiden leikkeleiden valmistukseen liittyviä vinkkejä ja suosituksia on paljon.

Ne voivat joskus olla jopa ristiriidassa keskenään, mikä vain hankaloittaa kotiäitien elämää.

Siksi kannattaa muistaa täydellisen leikkeleen jauhelihan kolme tärkeintä niksiä, sanoo kokki Julia Arkhipova, lehtemme kulinaarinen asiantuntija.

Mistä ne koostuvat

Älä kokkaa samantyyppisestä lihasta

Vaikka haluaisit kokata kanan- tai naudanlihaleikkeitä, kannattaa silti lisätä hieman sianlihaa.Tämä ei ainoastaan anna mehukkuutta, vaan tekee ruoan mausta myös täyteläisemmän ja kirkkaamman.

Älä säästä sipulia

Lihakiloa kohti tulisi käyttää vähintään kaksi keskikokoista sipulia, jotta liha olisi mehukasta.Ne voidaan raastaa, paistaa tai lähettää lihamyllyyn.

Sipulista ei kuitenkaan missään nimessä kannata luopua.

Vähän voita

Jos käytät tätä salaisuutta, leikkeleet ovat aina mehevyyden standardi.On otettava pala voita, pakastettava se, pilkottava se raastimella ja jaettava tasaisesti jauhelihaan.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit