Todennäköisesti jokainen kotiäiti tietää, miten kokata kotletteja, paitsi että kaikki eivät tee tästä ruokalajista maukasta – pehmeää, mehukasta ja mureaa.
Kuitenkin, jos käytät verkkopainoksen ’BelNovosti’ kokki Julia Arkhipovan asiantuntijan temppua, keitetyt leikkeleet eivät ole huonompia kuin ravintoloissa tarjoillut.
Miten tehdä ’ilmavaa’ jauhelihaa
Erittäin ’ilmavan’ jauhelihan valmistaminen on yksinkertaista, sillä leikkelemassaan lisätään vain parissa minuutissa valmistettu erityinen seos.
Riko 1-2 munaa tehosekoittimen kulhoon, lisää 2 sipulin päätä ja 2 pientä valkosipulinkynttä.
Seokseen on myös lisättävä suolaa ja mustapippuria maun mukaan.Myös muita mausteita saa lisätä, mutta se on vapaaehtoista.
Kytke nyt tehosekoitin päälle 1-2 minuutiksi ja yhdistä sen sisältö lihamyllyn läpi vieritettyyn lihaan.
Tämän ’ilmavan’ seoksen ansiosta leikkeleistä tulee aina herkullisia, pehmeitä, mureita ja ilmavia.