KotiRuokaMitä tehdä kesäkurpitsoista: ihana pata juustolla

Mitä tehdä kesäkurpitsoista: ihana pata juustolla

Kesäkurpitsaruoat sopivat erinomaisesti niille, jotka tarkkailevat vartaloaan ja suosivat terveellistä ruokavaliota.’.

Vihanneksesta voi tehdä mitä tahansa.Kylmistä alkupaloista ja talvivalmisteista lämpimiin ruokiin ensimmäisiin ja toisiin ruokalajeihin.

Lehtemme asiantuntija Julia Arkhipova, neljännen luokan kokki, leipuri, kertoi, miten valmistetaan yksinkertaisin kesäkurpitsapata juustolla.

Tarvitaan:

  • kesäkurpitsat – 2 kpl
  • juusto – 150 gr.
  • Munat – 2 kpl
  • smetana – 100 ml.
  • valkosipulia ja yrttejä maun mukaan.
  • suolaa, pippuria ja mausteita maun mukaan.
  • Miten valmistetaan

    1.Kytke uuni heti päälle esilämmitettäväksi 180 asteeseen ja leikkaa sillä välin kesäkurpitsat ympyröiksi.Suuremmat vihannekset voi kuoria ja kuutioida.

    2.Vuoraa ne kasviöljyllä voideltuun vuokaan.

    3.Sekoita munat ja smetana, lisää juustoraaste, painele valkosipuli puristimen läpi ja lisää mausteet.

    4.Sekoita ja kaada keitetty kastike kesäkurpitsojen päälle.

    Paista 25-30 minuuttia.Ripottele päälle tuoreita yrttejä ennen tarjoilua.Hyvää ruokahalua!

    Jari
    Jari
    Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    Viimeaikaiset kommentit