Kesäkurpitsaruoat sopivat erinomaisesti niille, jotka tarkkailevat vartaloaan ja suosivat terveellistä ruokavaliota.’.
Vihanneksesta voi tehdä mitä tahansa.Kylmistä alkupaloista ja talvivalmisteista lämpimiin ruokiin ensimmäisiin ja toisiin ruokalajeihin.
Lehtemme asiantuntija Julia Arkhipova, neljännen luokan kokki, leipuri, kertoi, miten valmistetaan yksinkertaisin kesäkurpitsapata juustolla.
Tarvitaan:
Miten valmistetaan
1.Kytke uuni heti päälle esilämmitettäväksi 180 asteeseen ja leikkaa sillä välin kesäkurpitsat ympyröiksi.Suuremmat vihannekset voi kuoria ja kuutioida.
2.Vuoraa ne kasviöljyllä voideltuun vuokaan.
3.Sekoita munat ja smetana, lisää juustoraaste, painele valkosipuli puristimen läpi ja lisää mausteet.
4.Sekoita ja kaada keitetty kastike kesäkurpitsojen päälle.
Paista 25-30 minuuttia.Ripottele päälle tuoreita yrttejä ennen tarjoilua.Hyvää ruokahalua!