KotiKasvitMitä kesäkurpitsaa kannattaa ruokkia juuri nyt aktiivisen hedelmänkasvatuksen aikaansaamiseksi: Puutarhurit paljastivat salaisuudet.

Mitä kesäkurpitsaa kannattaa ruokkia juuri nyt aktiivisen hedelmänkasvatuksen aikaansaamiseksi: Puutarhurit paljastivat salaisuudet.

Monet ihmiset haluavat korjata suuria määriä kesäkurpitsoja, sillä näin he voivat hankkia itselleen vihanneksia koko talveksi ja syksyksi.

Kannattaa siis olla huolissaan satotasosta juuri nyt, kun siihen vielä voi vaikuttaa.

Jos kesäkurpitsaa pitää korjata enemmän, on kaksi erinomaista reseptiä pintakäsittelyyn.

Mistä ne koostuvat?

Sinappikakku

Harva tietää, että tämä on erittäin hyödyllinen väline satojen kasvattamiseen.Tarvitset kolme isoa lusikallista sinappikakkua.

Komponentti lähetetään vesiämpäriin.Sekoitetaan komponentit huolellisesti ja jätetään 72 tunniksi.

Aamulla yritämme kastella kesäkurpitsaistutukset kunnolla.Mutta lähempänä iltaa käytämme sinappikakun pohjalta valmistettua rehua.

Tuhka

Monelle ei liene yllätys, että tuhka on erinomainen keino tukea monien viljelykasvien kehitystä.Se osoittautuu hyödylliseksi myös kesäkurpitsojen hedelmien jatkuvan kasvun kannalta.

Ota kaksi kuppia tuhkaa yhtä vesiämpäriä kohti, sekoita.Välineitä ei saa koskettaa 48 tuntiin.

Sitten on otettava puoli ämpärillistä puhdasta vettä jokaista litraa konsentraattia kohti ja aloitettava kesäkurpitsan ruokinta.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit