Kun hyvät kokit valmistavat alatuotteita, ruoka osoittautuu uskomattoman maukkaaksi: jokainen haaveilee lisukkeesta.
Mutta emännillä voi olla vaikeuksia ruoanvalmistuksessa.
Tämä johtuu sisäelinten erityisestä hajusta, toteaa lehtemme asiantuntijakokki Julia Arkhipova.
Mitä salaisuuksia hajun neutralisoimiseksi voit käyttää käytännössä
Maito
Tämä temppu auttaa tekemään maksasta ja muista sisäelimistä pehmeitä, mehukkaita ja maukkaita.Vieraiden hajujen esiintymisestä ei tarvitse olla huolissaan: maito poistaa ne kokonaan.
Valmistettuja sisäelimiä pidetään maitokulhossa 40-60 minuuttia.
Suola
Kaikki eivät tiedä, että suola voi myös poistaa epämiellyttäviä hajuja.Suola on otettava ja sivutuote käsiteltävä.Valitse tähän tarkoitukseen karkea merisuola.
Riittää, että odotat noin 15-20 minuuttia.
Mikä tahansa marinadi
Voidaan valita ja käyttää aivan mitä tahansa marinadireseptiä.Näin varmistetaan, että epämiellyttävästä hajusta ei jää jälkeäkään.
Ja sisäelimistä tulee paljon tavallista pehmeämpiä.