KotiKasvitKuinka säästää porkkanoita tuholaisilta: yleisesti hukkaan menevä ainesosa auttaa

Kuinka säästää porkkanoita tuholaisilta: yleisesti hukkaan menevä ainesosa auttaa

Jokainen puutarhuri ja puutarhuri joutuu elämänsä aikana kohtaamaan tuholaisia ​​ja tauteja..

Pyrkiessään löytämään paitsi tehokkaita, myös ympäristöystävällisiä suojakeinoja monet kesän asukkaat turvautuvat luonnonvaroihin, joista yksi on valkosipulin kuoret.

Mikä on valkosipulin kuorien arvo?

Tällä luonnonmateriaalilla on voimakkaita antibakteerisia ja fungisidisia ominaisuuksia.

Siksi, jos et luovu kuorista, vaan kerää ja varastoi ne myöhempää käyttöä varten, voit luoda tehokkaan kasvinsuojeluaineen ilman lisäkustannuksia.

Kuinka valmistaa valkosipuli-infuusio

Täytä ämpäri valkosipulin kuorilla ja täytä se vedellä, kunnes neste peittää sisällön kokonaan.Käytä yleensä 10 osaa vettä 1 osaan kuorta.

Jätä säiliö pimeässä huoneenlämmössä viikon ajaksi.Noin 7 päivän kuluttua näet merkkejä, jotka viittaavat käymiseen: pinnalla on kuplia ja voimakas haju.

Tässä vaiheessa infuusiota on sekoitettava ja jätettävä asettumaan, kunnes kuplien muodostuminen loppuu.Tämä ajanjakso voi kestää useista tunteista päivään.

Siinä kaikki, itse asiassa valkosipulin kuoriliuos on valmis suojaamaan sänkyjäsi porkkanakoilta, sienitaudeilta ja muilta ongelmilta.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit