Avokado on herkullinen ja terveellinen hedelmä (kyllä, kyllä, ei vihannes), jota käytetään usein ruoanlaitossa.’.
Ne ihmiset, jotka eivät asu aurinkoisessa Brasiliassa tai muulla alueella, jossa voi poimia kypsän avokadon suoraan oksalta, joutuvat kuitenkin tyytymään kotonaan supermarkettiin, jossa myydään usein suoraan sanoen kypsymätöntä hedelmää.
Tietenkin tällaisessa tilanteessa, kuten BelNovostin verkkopainoksen asiantuntija, kokki Julia Arkhipova kertoo, voi odottaa pari päivää, kunnes hedelmä itse saavuttaa oikean kunnon.
Tai voit hyödyntää epätavallista lifehackia ja saada avokadon kypsymään 10 minuutissa.
Kuinka nopeuttaa avokadon kypsymistä
Ensimmäiseksi kannattaa hankkia ruokafoliota ja kääriä avokado siihen.
Kun olet valmis, laita hedelmät leivontaan ja uuniin, joka on syytä esilämmittää 93 asteeseen.Lämpö nopeuttaa kypsymisprosessia.
Avokadon tulee olla uunissa 10 minuuttia, minkä jälkeen se poistetaan ja sen annetaan jäähtyä.
Leikkaa avokado kahtia, poista kuoppa – hedelmä voidaan nyt syödä.
Tällä menetelmällä on kuitenkin yksi haittapuoli: vaikka hedelmästä tulee hyvin pehmeä, se saa paahdetun kastanjan tuoksun, ja sen maku voi olla erilainen kuin odotit.