Kukaan ei voi vastustaa laadukasta luonnonlimonadia: sen maku on aina parhaimmillaan.
On myös aina mukavaa tietää, että tarjoilee terveellistä ja luonnollista tuotetta.
On olemassa erittäin edullinen resepti, jonka avulla voit tarjoilla erinomaista laadukasta limonadia minimaalisella määrällä ainesosia, kertoo lehtemme kokkiasiantuntija, kokki Julia Arkhipova.
Miten valmistetaan aitoa kotitekoista limonadia
Ainesosaluettelo
– Puoli kiloa sitruunoita;
– Noin kupillinen sokeria;
– puhdasta juomavettä ja hiilihapotettua vettä;
– Muutama oksa violettia basilikaa ja piparminttua.
Valmistustapa: Kylmät ja ruuat
Sitruunat on pestävä mahdollisimman perusteellisesti, minkä jälkeen ne kuoritaan.Se sekoitetaan puoleen kuppiin sokeria.
Seuraavaksi sitruunat on erotettava kuoresta ja siemenistä, pilkottava ja lähetettävä tehosekoittimeen.Soseutetaan homogeeniseksi.Sitten lisätään kuori ja osa sokerista ja sekoitetaan uudelleen.
Tuloksena syntynyttä massaa pitää säilyttää jääkaapissa muutaman tunnin ajan.Sitten on otettava lasillinen kirkasta tai hiilihapotettua vettä yhtä lusikallista valmista sosea kohti, lisättävä sokeri ja käytettävä vihreitä koristeluun tarjoilun yhteydessä.