KotiRuoka5 salaisuutta kiovalaistyylisten leikkeleiden valmistukseen: rapeaa ulkoa ja maistuvaa sisältä

5 salaisuutta kiovalaistyylisten leikkeleiden valmistukseen: rapeaa ulkoa ja maistuvaa sisältä

Kievskin leikkelettä, joka on taikinoitua kanafileetä, jonka sisällä on voita, voidaan oikeutetusti kutsua ravintolaruoaksi, sillä ilman erikoistaitoja sitä ei valitettavasti voi valmistaa..

Mutta älä hätäile: BelNovosti-verkkopainoksen asiantuntija, kokki Julia Arkhipova, on jakanut muutamia vivahteita – niitä käyttämällä sinulla ei ole mitään vaikeuksia tehdä tätä hienoa herkkua kotona.

Leikkaa filee oikein

Kanafileen leikkaamiseen tarvitset terävän veitsen.Tee viilto (paksuuntuneesta reunasta, jotta et leikkaa kokonaan läpi) ja taita se kirjan muotoon ja leikkaa sitten pieni filee irti.

Paista filee

Paista kaikki palat tasaiseksi, pyöreäksi levyksi – näin on helpompi muotoilla leikkeleet.Kääri fileet elintarvikekalvolla, jotta ne eivät repeä.

Tee ’vihreä voi’

Jotta annos saisi ainutlaatuisen maun, tee täyte kastamalla pieniä lihapaloja hienonnettuun kuivattuun tilliin tai sekoittamalla pehmeää voita yrtteihin (tässä tapauksessa sinun täytyy kääriä voita makkaroihin).

Kun täyte on valmis, lähetä se pakastimeen.

Kääri leikkele oikein kääreeseen

Aseta pakastevoi jokaisen fileepalan keskelle ja peitä voi pienen fileepalan päälle.Muodosta varovasti pitkulainen leikkele ja kääri se kuten täytettyä kaalia tehdessäsi.Varmista, ettei siihen jää aukkoja.

Säilyttääksesi leikkeleiden muodon, kääri ne kelmuun ja laita pakastimeen 10 minuutiksi.

Käytä kaksinkertaista panerointia

Ennen panerointia pyyhi leikkeleet paperipyyhkeellä ylimääräisen kosteuden poistamiseksi.Tämän jälkeen kastetaan leikkeleet ensin siivilöityihin jauhoihin, sitten kananmuniin ja korppujauhoihin.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit