KotiRuokaMitkä 3 ainesosaa sinun on ehdottomasti lisättävä borssin joukkoon, jotta keitosta tulee...

Mitkä 3 ainesosaa sinun on ehdottomasti lisättävä borssin joukkoon, jotta keitosta tulee herkullista: kokkiasiantuntijat ovat paljastaneet salaisuudet.

On vaikeaa löytää ruokalajia, joka aiheuttaisi näin paljon kiistaa kokkien ja emäntien keskuudessa.

Tämän vuoksi borssikeitto on todella ainutlaatuinen.

Kuitenkin on asioita, joista ei voida kiistellä, toteaa lehtemme kokkiasiantuntija, kokki Julia Arkhipova.

Mitkä kolme ainesosaa ovat ehdottomasti välttämättömiä borssissa?

Tomaattimurska

On monia tapoja, joilla keitolle voidaan antaa kevyt ja miellyttävä hapokkuus. Tomaattitahna toimii kuitenkin paljon miedommin kuin muut vaihtoehdot.

Tämä ainesosa tuo myös oman ainutlaatuisen makunsa.

Valkosipuli

Borssista tulee aina tuoksuvampaa ja maukkaampaa, kun siihen lisätään valkosipulia. Sen käyttöön kannattaa kuitenkin suhtautua hieman eri tavalla kuin tavallisesti.

Valkosipuli kannattaa pilkkoa veitsellä ja lisätä valmiiseen ruokaan yhdessä laardin kanssa. Se on myös lisättävä itsestäänselvyytenä.

Hapan kerma

Vaikka jotkut saattavat nauttia keitosta ilman kastiketta, hapankerma on borssissa ensiarvoisen tärkeä. Tämän komponentin ansiosta lautasen maut tulevat täydellisesti esiin.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit