KotiRuokaNäin sinun pitäisi valmistaa keitto wokki: 3 ainesosaa aromia, makua ja paksuutta...

Näin sinun pitäisi valmistaa keitto wokki: 3 ainesosaa aromia, makua ja paksuutta varten.

Se, tuleeko keitosta maukasta, riippuu myös paistamisesta.

Tässä on kolme salaisuutta täydellisen sekoitetun keiton valmistamiseen.

Kuinka valmistaa täydellinen stir-fry

Ensimmäinen salaisuus on voi. Jos haluat värikkään paistoksen, lisää porkkanoita paistaessasi hieman voita.

Lisää voita, kun porkkanat alkavat ruskistua. Teelusikallinen voita riittää hyvin.

Toinen salaisuus on voi ja jauhot. Tämä on vaihtoehto niille, jotka haluavat sakeuttaa keiton.

Kun ainekset ovat ruskistuneet, lisää kumpikin teelusikallinen jauhoja ja voita.

Kolmas salaisuus on sokeri. Se karamellisoituu paistettaessa ja antaa kauniin värin. Lisää sokeria, kun sipulit muuttuvat läpinäkyviksi.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit