KotiRuokaMiten keitetään perunamuusia täydellisesti: kokkiasiantuntijat ovat nimenneet tärkeät kohdat

Miten keitetään perunamuusia täydellisesti: kokkiasiantuntijat ovat nimenneet tärkeät kohdat

Jos haluat, että perunamuusi saa kiitosta, sinun on opittava valmistamaan se oikein.

Tällä lähestymistavalla epäonnistumisen todennäköisyys on lähes olematon.

Lehtemme kokkiasiantuntija, keittiömestari Julia Arkhipova, jakaa kanssamme parhaat valmistusohjeet.

Mitä asioita kannattaa ottaa huomioon?

Varmista, että maut ovat kohdallaan

Kun olet pessyt perunat, muista kuurata ne huolellisesti. Tämän jälkeen kannattaa heti aloittaa keittäminen. Muuten perunamuusi ei saavuta parasta mahdollista laatua.

Minkälaiseen veteen perunat laitetaan

Even kokenut kotiäiti ei välttämättä heti osaa vastata tähän kysymykseen. Jotta perunamuusin laatu ei jää epäselväksi, vesi suolataan ensin, kiehautetaan, ja vasta sitten perunat lisätään kattilaan.

Lisätarvikkeet

Jos käytät voita, lisää se sen jälkeen, kun perunat on soseutettu. Jos haluat lisätä maitoa tai kermaa, muista lämmittää ne ennakkoon.

Muotherwise, lisäys ei saavuta miellyttävintä värisävyä.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit