Jos haluat, että perunamuusi saa kiitosta, sinun on opittava valmistamaan se oikein.
Tällä lähestymistavalla epäonnistumisen todennäköisyys on lähes olematon.
Lehtemme kokkiasiantuntija, keittiömestari Julia Arkhipova, jakaa kanssamme parhaat valmistusohjeet.
Mitä asioita kannattaa ottaa huomioon?
Varmista, että maut ovat kohdallaan
Kun olet pessyt perunat, muista kuurata ne huolellisesti. Tämän jälkeen kannattaa heti aloittaa keittäminen. Muuten perunamuusi ei saavuta parasta mahdollista laatua.
Minkälaiseen veteen perunat laitetaan
Even kokenut kotiäiti ei välttämättä heti osaa vastata tähän kysymykseen. Jotta perunamuusin laatu ei jää epäselväksi, vesi suolataan ensin, kiehautetaan, ja vasta sitten perunat lisätään kattilaan.
Lisätarvikkeet
Jos käytät voita, lisää se sen jälkeen, kun perunat on soseutettu. Jos haluat lisätä maitoa tai kermaa, muista lämmittää ne ennakkoon.
Muotherwise, lisäys ei saavuta miellyttävintä värisävyä.