Borssikeitto on yksi niistä keitoista, joita voi kutsua onnistuneiksi vain keitettynä.
Tämän tavoitteen saavuttaminen ei aina ole mahdollista, sillä olemme tottuneet valmistamaan ruokalajin omalla tavallamme.
Joillakin vinkeillä kuitenkin saa minkä tahansa borssin rikkaaksi, sanoo lehtemme kokkiasiantuntija, kokki Julia Arkhipova.
Mitä salaisuuksia voit hyödyntää?
Lihassa täytyy olla luu
Kyllä, tällaisen liemen valmistamiseen tarvitaan enemmän aikaa ’näpyttelemällä’, mutta lopputulos on sen arvoinen. Borssit ovat rikkaita, tuoksuvia ja uskomattoman maukkaita.
Sianlihaa
Kaikki eivät tiedä, että borssia on perinteisesti tapana valmistaa eri lihalajikkeista. Tämä mahdollistaa useiden tehtävien yhdistämisen kerralla. Erityisesti keitosta tulee paljon maukkaampi ja mielenkiintoisempi.
Sianlihan lisääminen puolestaan tekee borssista täyteläisemmän.
Voi
Tälläkin temppulla voi helposti valmistaa mitä näyttävimmän borssin. Voileivän pala muuttaa borssin lähes tunnistamattomaksi.
Siitä tulee täyteläistä ja uskomattoman runsasta.