KotiRuokaKuinka tehdä borssia herkkuksi: tärkeimmät salaisuudet paljastuvat.

Kuinka tehdä borssia herkkuksi: tärkeimmät salaisuudet paljastuvat.

Borssikeitto on yksi niistä keitoista, joita voi kutsua onnistuneiksi vain keitettynä.

Tämän tavoitteen saavuttaminen ei aina ole mahdollista, sillä olemme tottuneet valmistamaan ruokalajin omalla tavallamme.

Joillakin vinkeillä kuitenkin saa minkä tahansa borssin rikkaaksi, sanoo lehtemme kokkiasiantuntija, kokki Julia Arkhipova.

Mitä salaisuuksia voit hyödyntää?

Lihassa täytyy olla luu

Kyllä, tällaisen liemen valmistamiseen tarvitaan enemmän aikaa ’näpyttelemällä’, mutta lopputulos on sen arvoinen. Borssit ovat rikkaita, tuoksuvia ja uskomattoman maukkaita.

Sianlihaa

Kaikki eivät tiedä, että borssia on perinteisesti tapana valmistaa eri lihalajikkeista. Tämä mahdollistaa useiden tehtävien yhdistämisen kerralla. Erityisesti keitosta tulee paljon maukkaampi ja mielenkiintoisempi.

Sianlihan lisääminen puolestaan tekee borssista täyteläisemmän.

Voi

Tälläkin temppulla voi helposti valmistaa mitä näyttävimmän borssin. Voileivän pala muuttaa borssin lähes tunnistamattomaksi.

Siitä tulee täyteläistä ja uskomattoman runsasta.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit