KotiRuokaMikä odottamaton ainesosa lisätä juustokakkuihin kuohkeutta varten: hämmästyisit.

Mikä odottamaton ainesosa lisätä juustokakkuihin kuohkeutta varten: hämmästyisit.

Juustokakut voivat olla erinomainen aamiainen, maukas välipala tai jopa herkullinen jälkiruoka niille, jotka pyrkivät syömään terveellisesti.

Kuitenkaan ruoka ei aina onnistu olemaan hyvää ja maukasta.

Kaikki haluavat esimerkiksi juustokakkujen olevan kuohkeita, mutta samalla täyteläisiä, sanoo lehtemme kokkiasiantuntija, kokki Julia Arkhipova.

What should be added to the cottage cheese mixture when making cheesecakes?

Kuten käy ilmi, jotta ruokalajista tulee pehmeä, maukas ja ilmava, tarvitset vain lisätä riisijauhoa. Tällä komponentilla ei ole vertailukohtia.

Juustokakusta tulee poikkeuksellisen herkullinen.

Kun valmistelet ruokaa puolen kilon raejuustosta, on suositeltavaa käyttää vain kolmekymmentä grammaa riisijauhoa kyseistä määrää varten. Tämäkin määrä riittää merkittävään parannukseen.

Riisijauhon käytön myötä tavallista jauhoa ei tarvitse ottaa mukaan. Myöskään suurimoita ei tarvita. On myös syytä muistaa, että yksi muna riittää: muutoin juustokakusta tulee liian tiivis.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit