Perinteisesti juustokakkuja tarjoillaan aamiaiseksi tai jälkiruoaksi. Se on useimmiten makea ruokalaji, johon on lisätty hedelmiä tai marjoja.
Mutta kukaan ei ole sanonut, ettei tuoreita yrttejä saa hyödyntää.
Lehtemme asiantuntija, Julia Arkhipova, neljännen luokan kokki, leipuri, kertoi, miten valmistetaan epätavallisia juustokakkuja, joissa on vihreää sipulia ja tilliä.
Tarvitaan:
Miten valmistetaan
1.Yhdistä tuorejuusto ja muna, sekoita, lisää suola maun mukaan ja siivilöi jauhot.
2.Hienonna sipuli ja tilli, lähetä rahkaseokseen ja lisää sulatettu voi.
3.Sekoita tasaiseksi, muodosta juustokakkuja ja paista kuumennetulla pannulla tai paista uunissa.
Tarjoile tavalliseen tapaan smetanan kanssa. Hyvää ruokahalua!