Jos luulet, että kaalin silppuaminen onnistuu pelkästään tavallisella veitsellä, olet väärässä.
BelNovosti-verkkopainoksen asiantuntijakokki Julia Arkhipova on jakanut mielenkiintoisen menetelmän, jonka avulla pääset tavoitteeseesi paljon nopeammin; ja mikä tärkeintä, siihen ei tarvita veistä.
Tarkemmin sanottuna tarvitset yhä työkalun – mutta se ei ole sellainen, jolla olet tottunut leikkaamaan kaalia, vaan työkalu, jota käytetään yleisesti vihannesten kuorimiseen.
Tarvittavien välineiden luettelo koostuu siis vain kahdesta asiasta:
Leikkaa kaalit neljään osaan, jotta niitä on helpompi pitää kädessä.
Tartu sitten kaalin osiin tiukasti ja ala silputa kaalia vihanneskuorimaveitsellä. Sen muoto ja terävä terä mahdollistavat tasaiset viipaleet.
Muista säädellä viipaloidun kaalin paksuutta: sen täytyy olla tarpeeksi ohutta marinointia tai pikaista kypsentämistä varten, mutta ei niin ohutta, että se menettää rakenteensa.