Olemme tottuneet nauttimaan perunoista säännöllisesti, sillä tällä edullisella tuotteella on erinomaiset makuominaisuudet.
Kuitenkin useimmissa tapauksissa reseptit ovat tuttuja ja perinteisiä.
Tästä syystä lehtemme asiantuntijakokki Julia Arkhipova suosittelee kiinnittämään huomiota hyvin omaperäiseen reseptiin.
Miten valmistaa perunoita hunajan kera
Ainesosaluettelo
– Noin 800 grammaa keskikokoisia perunoita;
– Kaksi oksaa timjamia ja rosmariinia kummaltakin;
– Yksi laakerinlehti;
– Yksi iso lusikallinen rosmariinijauhetta ja mustapippuria (herneet);
– Pieni lusikallinen suolaa;
– Kaksi suurta lusikallista nestemäistä hunajaa.
Valmistusprosessi
Lisää joukkoon suola, mausteet ja yrtit.
Keitä perunoita, kunnes ne ovat 50-prosenttisesti kypsiä. Ota sitten tuote pois kattilasta ja odota, että se jäähtyy hieman. Käsittele vihanneksia tämän jälkeen nestemäisellä hunajalla.
Kypsennä vielä varttitunti 200-asteisessa lämmitetyssä uunissa.
’