KotiRuokaKuinka keittää perunoita hunajan kanssa: outo yhdistelmä, joka hämmästyttää ketään.

Kuinka keittää perunoita hunajan kanssa: outo yhdistelmä, joka hämmästyttää ketään.

Olemme tottuneet nauttimaan perunoista säännöllisesti, sillä tällä edullisella tuotteella on erinomaiset makuominaisuudet.

Kuitenkin useimmissa tapauksissa reseptit ovat tuttuja ja perinteisiä.

Tästä syystä lehtemme asiantuntijakokki Julia Arkhipova suosittelee kiinnittämään huomiota hyvin omaperäiseen reseptiin.

Miten valmistaa perunoita hunajan kera

Ainesosaluettelo

– Noin 800 grammaa keskikokoisia perunoita;
– Kaksi oksaa timjamia ja rosmariinia kummaltakin;
– Yksi laakerinlehti;
– Yksi iso lusikallinen rosmariinijauhetta ja mustapippuria (herneet);
– Pieni lusikallinen suolaa;
– Kaksi suurta lusikallista nestemäistä hunajaa.

Valmistusprosessi

Lisää joukkoon suola, mausteet ja yrtit.

Keitä perunoita, kunnes ne ovat 50-prosenttisesti kypsiä. Ota sitten tuote pois kattilasta ja odota, että se jäähtyy hieman. Käsittele vihanneksia tämän jälkeen nestemäisellä hunajalla.

Kypsennä vielä varttitunti 200-asteisessa lämmitetyssä uunissa.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit