KotiRuokaMiksi nyyttejä ei kannata heittää pulppuavaa veteen: näin keität ne oikein

Miksi nyyttejä ei kannata heittää pulppuavaa veteen: näin keität ne oikein

Näyttää siltä, että mikään ei voisi olla helpompaa kuin nyyttien keittäminen.

Kuitenkin useimmat ihmiset tekevät sen väärin.

Kerron, miten keität nyytit niin, etteivät ne hajoa.

Miten nyytit keitetään oikein

Pelkkä nyyttien heittäminen kiehuvaan veteen ei ole suositeltavaa, sanovat ammattikokkien asiantuntijat.

Erityisesti, jos keität ei-tuoreita tai pakastettuja nyyttejä, lämpötilaero voi aiheuttaa niiden rikkoutumisen ja hajoamisen.

Pakastetut nyytit olisi suositeltavaa laittaa alle 50-asteiseen veteen.

On myös hyvä idea liottaa nyyttejä kylmässä vedessä muutama minuutti ennen kypsentämistä.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit