KotiRuokaMitä voit lisätä kaalimuhennokseen: kokkiasiantuntijat listaavat parhaat vaihtoehdot.

Mitä voit lisätä kaalimuhennokseen: kokkiasiantuntijat listaavat parhaat vaihtoehdot.

Kaikki eivät tiedä, että joskus yksi huolellisesti valittu ainesosa voi muuttaa kaalimuhennoksen maun täysin.

Tämän vuoksi ruokalajin koostumukseen voidaan lisätä monenlaisia ainesosia.

Tämän lähestymistavan ansiosta on aina mahdollista valmistaa sama ruokalaji eri tavalla, kertoi lehtemme kulinaristi, kokki Julia Arkhipova.

Mitä ruokaan voi lisätä

Savustettua kanaa tai lihaa

Jos haluat, että ruokalajista tulee runsas, maukas ja aromikas, kannattaa harkita savustetun lihan käyttämistä. Tämä on erinomainen vaihtoehto kevyelle kasvisruoalle.

Tuote pilkotaan ja lisätään pääainesosiin noin 10-15 minuuttia ennen ruoan täydellistä kypsymistä.

Papusäilykkeet

Voit toki käyttää tuoreita papuja, mutta ne on ensin liotettava ja keitettävä kypsiksi. Säilykkeiden kanssa kaikki on paljon helpompaa.

Lisää palkokasviviljelmä noin 10 minuuttia ennen keittämisen päättymistä.

Luumut

Tämä vaihtoehto yllättää monet, sillä yhdistelmä vaikuttaa epätavalliselta. Ensiksi huuhdellaan sopiva määrä luumuja kuuman veden alla ja annetaan niiden liota 30 minuuttia.

Seuraavaksi ne on kuivattava ja pilkottava. Ota tämä komponentti käyttöön kymmenen minuuttia ennen täydellistä kypsentämistä.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit