Kyljysten valmistaminen on helpompaa kuin miltä näyttää, mutta on tärkeää tehdä niistä mehukkaita ja kauniita katsella.
Se ei vaadi mitään erityisiä ainesosia. Tärkeintä on löytää onnistunut resepti ja noudattaa oikeaa tekniikkaa.
Lehtemme asiantuntija Julia Arkhipova, kokki ja neljännen luokan leipuri, esitteli juuri tällaisen reseptin.
TARVITAAN:
MIten valmistetaan:
1. Kuoritut perunat ja sipulit raastetaan hienolla raastimella, ja leipä liotetaan maidossa.
2. Lisää raaka muna, suola ja pippuri jauhelihan kanssa kulhoon, sekoita ja lisää vihannekset sekä liotettu leipä.
3. Lisää jauhelihaan hieman kasviöljyä, sekoita ja anna seoksen seistä 10-15 minuuttia.
4. Kuumenna paistinpannu, muotoile leikkeleet märin käsin ja paista niitä pannulla molemmin puolin ilman kantta.
Kaikki paistetut leikkeleet on haudutettava miedolla lämmöllä, kunnes ne ovat kypsiä. Hyvää ruokahalua!