KotiRuokaMitä lisätä vesilasiin: juomasta tulee herkullisempaa ja terveellisempi

Mitä lisätä vesilasiin: juomasta tulee herkullisempaa ja terveellisempi

Kaikki tietävät, että sinun tulisi juoda noin kaksi litraa nestettä parantaaksesi terveyttäsi ja säilyttääksesi kauneutesi.

Vaikka vesi olisi moitteetonta, sen juominen voi olla tylsää.

Siksi on hyvä tietää, mitkä ainesosat parantavat veden makua ja tekevät juomasta myös terveellisemmän, kertoo lehtemme asiantuntijakokki Julia Arkhipova.

Mitä voit lisätä lasilliseen vettä

Minttu

Tällä kasvilla on erinomainen maku ja aromaattisuus, joten juomasta tulee heti mielenkiintoisempaa. Minttu tunnetaan myös erinomaisena keinona lievittää väsymystä, parantaa hermostoa sekä sydän- ja verenkiertoelimistöä.

Kiivi

Kaikki eivät tiedä, että tämä hedelmä on arvokas antioksidanttien lähde. Sen vuoksi vesi kiivin kanssa on nuoruutesi ja kauneutesi salaisuus. Juomalla on miellyttävä ja kiehtova maku.

Inkivääri

Jo pari viipaletta inkivääriä riittää muuttamaan veden makua; siitä tulee happamampaa ja mausteisempaa. Lisäksi tällainen juoma piristää tarvittaessa.

Mansikat

Voit käyttää joko tuoreita tai pakastettuja marjoja, ja tämä tekee vedestä uskomattoman mielenkiintoisen ja maukkaan. Se auttaa myös lisäämään juomaan vitamiineja.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit