KotiRuokaMitkä 3 salaisuutta täydellisen paahtoliha-valmistamiseen: Elämäsi kotiäidille

Mitkä 3 salaisuutta täydellisen paahtoliha-valmistamiseen: Elämäsi kotiäidille

Naudanpaistia pidetään perinteisesti juhlapöydän herkkuna, mutta mikään ei estä sinua tarjoilemasta sitä myös tavallisina päivinä, jolloin illallisesta voi tulla todella erityinen.

Jos paahtopaisti valmistetaan kunnolla, sitä rakastavat kaikki.

On syytä muistaa, että tämä ruokalaji on peräisin englantilaisesta keittiöstä, kertoi lehtemme kokkiasiantuntija, kokki Julia Arkhipova.

Mitkä 3 salaisuutta kannattaa muistaa?

Tuotevalinta

Onnistuneen paahtopaistin perusta on mahdollisimman laadukas liha. Palan tulee olla riittävän suuri. Käytä vain naudanlihaa, jossa on rasvakerroksia.

Marinointiprosessi

Koska ruokalaji itsessään on varsin maukas, ei makua ja aromia tarvitse ’monimutkaistaa’ liiallisella määrällä marinadin ainesosia.

Rajoita itsesi hajuttomaan kasviöljyyn, suolaan, jauhettuun mustapippuriin ja basilikaan. Tämä riittää oikein hyvin.

Lämpötila

Et voi laittaa kylmää lihaa uuniin, muutoin ruokalajista ei tule odotusten mukaista. Siksi kannattaa odottaa, kunnes liha on huoneenlämmössä, ja aloittaa kypsennys vasta sitten.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit