Ihmiset tietävät, että sienet ovat erittäin hyödyllisiä elintarvikkeita, joita pitäisi sisällyttää ruokavalioomme.
On olemassa monia mielenkiintoisia ruokia, jotka perustuvat tähän tuotteeseen.
Kuitenkin harva tietää, että sienistä voidaan valmistaa erikoisvoita, kertoo lehtemme kulinaristinen asiantuntijakokki Julia Arkhipova reseptinsä avulla.
Tämän reseptin etuna on, että voit käyttää mitä tahansa sieniä, joita sinulla on käsillä.
Kuinka valmistaa erikoisvoita?
Ensinnäkin sinun täytyy valmistaa sienet. Valmistus riippuu sienilajikkeesta. Joillekin sienille riittää pelkkä kuorinta, kun taas toisia on pidettävä vedessä jonkin aikaa. Joitakin metsäsieniä suositellaan esikeitettäväksi.
Siirrä sienet sitten pannulle, jossa on kasviöljyä, ja paista niitä.
Erillisessä astiassa kannattaa paistaa sipulia yhdessä valkosipulin ja suolan kanssa. Lisää myös halutessasi mausteita ja yrttejä.
Kun sienet ovat valmiita, yhdistä ne vihannesten kanssa ja sekoita huolellisesti. Tämän kaiken ajan keittiössä tulisi olla voipaketti huoneenlämpöiseksi tulemiseksi.
Lisää voi sieniseokseen ja sekoita tasaiseksi.
Lähetä sitten sienivoi elintarvikekalvoon, muotoile se ja pakasta.