Monille spagetti on paras ratkaisu pääruoaksi.
Tämä yksinkertainen ja edullinen tuote voi aina yllättää meidät, erityisesti jos valmistamme siihen herkullisen kastikkeen.
Joskus emme kuitenkaan tunne kaikkia tuotteen valmistuksen saloja. Siksi jotkut saattavat rikkoa spagettia, jotta se mahtuisi mukavasti kattilaan. Mutta ammattilainen ei koskaan tee niin, sanoo lehtemme kokkiasiantuntija, kokki Julia Arkhipova.
Miksi spagettia ei kannata rikkoa?
Pasta tarttuu yhteen
Spagetin eheys pitää tärkkelyksen kurissa. Jos se rikkoutuu, se alkaa irrota pannulle, mikä taas takaa, että pasta varmasti tarttuu yhteen.
Vaikeuksia ajoituksessa
Kun keität spagettia kokonaisena, voit keskittyä huoletta valmistajan antamiin keittoaikoihin. Jos rikot pastan, se kypsyy huomattavasti nopeammin.
Tämä lisää riskiä, että saat herkullisen lisukkeen sijaan ylikypsää massaa.
Käyttö
Spagetin pituus tekee siitä erityisen miellyttävää syötäväksi. Jos katkaiset ne, pastasta tulee huomattavasti lyhyempää. Tämän seurauksena niiden syöminen haarukalla on paljon haastavampaa.
Kun keität spagettia kokonaisena, voit keskittyä huoletta valmistajan antamiin tietoihin. Jos rikot pastan, se valmistuu huomattavasti nopeammin.
Tämä lisää riskiä, että saat ruokaisan lisukkeen sijaan ylikypsää massaa.
Käyttö
Spagetin pituus tekee siitä niin mukavaa syödä. Jos katkaiset ne, pastasta tulee merkittävästi lyhyempää. Tämän seurauksena niiden syöminen haarukalla on paljon vaikeampaa.