Ensinnäkin keittoa pidetään kevyenä ruokana, joten liiallinen rasvapitoisuus ei ole suotavaa.
Tämän vuoksi kaikki eivät välttämättä halua nauttia tällaista alkuruokaa.
On tärkeää ymmärtää, miksi keitosta voi tulla rasvaista. Ensinnäkin tämä johtuu siitä, että hyvin rasvainen liemi yhdistetään öljyssä paistamiseen, kertoo lehtemme kulinaaristen kysymysten asiantuntija, kokki Julia Arkhipova.
Kuitenkin on mahdollista korjata keitto, jossa on liikaa rasvaa.
Mitä sinun pitää tehdä korjataksesi se
Jääkuutio-temppu
Monet tietävät, että jää voi tehokkaasti houkutella rasvaa. Ota siis kauha, lisää siihen muutama jääkuutio ja pudota se pannulle.
Tällöin keiton rasvapitoisuus vähenee merkittävästi.
Paperipyyhkeen käyttö
Tätä salaisuutta tuntee vain harva, sillä se on varsin omaperäinen. Ota paperipyyhe, kääräise se ja upota se pannuun muutamaksi sekunniksi.
Toimenpide voidaan tarvittaessa toistaa.