KotiRuokaKeitto osoittautui liian rasvaiseksi: Mitä niksejä tilanteen korjaamiseksi.

Keitto osoittautui liian rasvaiseksi: Mitä niksejä tilanteen korjaamiseksi.

Ensinnäkin keittoa pidetään kevyenä ruokana, joten liiallinen rasvapitoisuus ei ole suotavaa.

Tämän vuoksi kaikki eivät välttämättä halua nauttia tällaista alkuruokaa.

On tärkeää ymmärtää, miksi keitosta voi tulla rasvaista. Ensinnäkin tämä johtuu siitä, että hyvin rasvainen liemi yhdistetään öljyssä paistamiseen, kertoo lehtemme kulinaaristen kysymysten asiantuntija, kokki Julia Arkhipova.

Kuitenkin on mahdollista korjata keitto, jossa on liikaa rasvaa.

Mitä sinun pitää tehdä korjataksesi se

Jääkuutio-temppu

Monet tietävät, että jää voi tehokkaasti houkutella rasvaa. Ota siis kauha, lisää siihen muutama jääkuutio ja pudota se pannulle.

Tällöin keiton rasvapitoisuus vähenee merkittävästi.

Paperipyyhkeen käyttö

Tätä salaisuutta tuntee vain harva, sillä se on varsin omaperäinen. Ota paperipyyhe, kääräise se ja upota se pannuun muutamaksi sekunniksi.

Toimenpide voidaan tarvittaessa toistaa.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit