KotiRuokaMiten päästä eroon sisäelinten erityisestä aromista: kokit paljastavat salaisuuksia

Miten päästä eroon sisäelinten erityisestä aromista: kokit paljastavat salaisuuksia

Kun taitavat kokit valmistavat alatuotteita, ruoka osoittautuu upean maukkaaksi: jokainen haaveilee täydellisestä lisukkeesta.

Kuitenkin emännillä voi olla haasteita ruoanvalmistuksessa.

Tämä johtuu sisäelinten erityisestä hajusta, jonka asiantuntijakokki Julia Arkhipova toteaa olevan haaste monelle kotikokille.

Mitä salaisuuksia hajun neutralisoimiseksi voit hyödyntää käytännössä

Maito

Tämä temppu auttaa tekemään maksasta ja muista sisäelimistä pehmeitä, mehukkaita ja maukkaita. Vieraiden hajujen läsnäolosta ei tarvitse huolehtia: maito poistaa ne kokonaan.

Valmistettuja sisäelimiä tulisi pitää maitokulhossa 40-60 minuuttia.

Suola

Kaikki eivät tiedä, että suola voi myös neutraloida epämiellyttäviä hajuja. Suola on otettava käyttöön ja sivutuote on käsiteltävä sen avulla. Valitse tähän tarkoitukseen karkea merisuola.

Riittää, että odotat noin 15-20 minuuttia.

Mikä tahansa marinadi

Voit valita ja käyttää mitä tahansa marinadireseptiä. Näin varmistetaan, että epämiellyttävästä hajusta ei jää jälkeäkään.

Ja sisäelimistä tulee paljon tavallista pehmeämpiä.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit