Kun taitavat kokit valmistavat alatuotteita, ruoka osoittautuu upean maukkaaksi: jokainen haaveilee täydellisestä lisukkeesta.
Kuitenkin emännillä voi olla haasteita ruoanvalmistuksessa.
Tämä johtuu sisäelinten erityisestä hajusta, jonka asiantuntijakokki Julia Arkhipova toteaa olevan haaste monelle kotikokille.
Mitä salaisuuksia hajun neutralisoimiseksi voit hyödyntää käytännössä
Maito
Tämä temppu auttaa tekemään maksasta ja muista sisäelimistä pehmeitä, mehukkaita ja maukkaita. Vieraiden hajujen läsnäolosta ei tarvitse huolehtia: maito poistaa ne kokonaan.
Valmistettuja sisäelimiä tulisi pitää maitokulhossa 40-60 minuuttia.
Suola
Kaikki eivät tiedä, että suola voi myös neutraloida epämiellyttäviä hajuja. Suola on otettava käyttöön ja sivutuote on käsiteltävä sen avulla. Valitse tähän tarkoitukseen karkea merisuola.
Riittää, että odotat noin 15-20 minuuttia.
Mikä tahansa marinadi
Voit valita ja käyttää mitä tahansa marinadireseptiä. Näin varmistetaan, että epämiellyttävästä hajusta ei jää jälkeäkään.
Ja sisäelimistä tulee paljon tavallista pehmeämpiä.